Wie ben ik?

Mensen gelukkig maken is mijn roeping, zeg ik altijd. Niets is mooier dan een gelukkig mens, en als ik daar mee aan kan werken, geeft me dat zoveel voldoening dat ik méér wil.

Ik werk met diverse technieken zoals mindfulness, NLP, ik ben Reiki Master, geef handreflexologie en voetreflexologie. Daarnaast ontstress ik mijn klanten door middel van allerlei massages.

Er bestaan veel misvattingen over het energetisch begeleiden van mensen, over mindfulness, over reiki, … Velen onder ons denken dat we dan meteen gaan zweven, maar in mijn oase is dat niet zo. Ik sta met beide voeten stevig op de grond, en geef dat ook door aan al wie hier komt. In mijn workshops – en zeker in het begeleiden van kinderen – begin ik steevast met iedereen te leren aarden, omdat het zo belangrijk is dat we allemaal stevig met onze voeten op de grond staan.

Ik geloof in energie, omdat ik weet dat ik daar veel van heb. Het loopt als het ware uit mijn handen, en ik heb een grote behoefte om dat met mijn medemensen te delen.

Masseren doe ik met veel liefde voor mijn medemens, en geef ondertussen mijn overvloed aan energie door, wat mijn klanten alleen maar ten goede komt.

Profielfoto

Kris Van Hoofstadt